top of page
Intimitetskoordinator Oslo Caroline Roka

Utdanning / Erfaring

April 2024
Jobbet for stor kjent strømmetjeneste (hvis navn ikke kan nevnes, enda) på ny feelgood norsk spillefilm, samt jobbet på filmen Jentedyr.
 

Mars 2024
Sertifisert IC ved the Nordic Intimacy Coordinator Training Program (NIC), i samarbeid med Intimacy Professionals Association (IPA), en SAG-AFTRA akkreditert sertifisering

Februar 2024
Workshop med Intimacy Professionals Association (IPA), Finding the Funny: Intimacy & Comedy

Juni 2023
Workshop i Oslo Intimitet på scene, TV og film, med Malin B. Erikson

April 2023

Introduction to Intimacy Coordination by Intimacy for Stage and Screen, med Tonia Sina


OM CAROLINE

Caroline er sertifisert intimitetskoordinator, med over 20 års erfaring fra foto-, film-, TV- og reklamebransjen som fotograf, produsent, filmskaper og prosjektleder, før hun i 2023 skiftet fokus til intimitetsarbeid.


Hun er kjent for sin positive energi, effektivitet og for å alltid jobbe for et trygt arbeidsmiljø – og samtidig støtte regissørens kreative visjon. Med lang erfaring i å jobbe med høyprofilerte talenter og toppledere i stressende, travle og ofte emosjonelt krevende situasjoner, er Caroline vant til å holde stø kurs.

Med bakgrunn som fotograf, produsent og filmskaper – hvor hun har jobbet tett med skuespillere, dansere og modeller i over 20 år – har hun en god forståelse for hva som kreves for å lage god og realistisk koreografi, og skape et trygt miljø for alle involverte. Hun har omfattende innsikt i behovene på sett, både foran og bak kameraet.

Caroline snakker flytende engelsk og tysk, og har over gjennomsnittet god forståelse for svensk og dansk.
Hun har også mange års erfaring med tegn-til-tale.

bottom of page